Saturday, April 23, 2011

Tak Setuju

The only reason that I can accept for a guy to not couple ialah kerana mencari cinta yang diredhai Allah.
All other reason yang diberi lelaki like losing his freedom sebab gf asyik messagelah, asyik merajuklah, asyik ape-apejelah..kehabisan duit sebab selalu kena blanje aweklah and dah hilang masa untuk luangkan masa kawan-kawanlah, that is all just generalization. Because as far I know, even before Apai and I reached the stage of maturity in our relationship, I was just not that kind of gf yang selalu merajuk, yang selalu minta dibelanja, yang selalu dahagakan perhatian, no I was not all of that at all. Even now that I am sick pun I am not that kind of gf. So yeah guys, girls do like to be given attention but not all cannot live without this attention. So stop saying dengan penuh bangganya 'I dont want a gf, because having a gf will ruin my life.' Macam perempuan ni suka memusnahkan hidup seorang lelaki tu plak..uwekkk.

Tapi ingatlah para lelaki,
"Tidak aku tinggalkan fitnah yang lebih berbahaya bagi seorang lelaki daripada (fitnah) wanita" - Hadis Riwayat Bukhari

3 comments:

  1. I like your first sentence :) Biena, take care. Hope Biena cepat sembuh.

    ReplyDelete
  2. Thank you E, I'm feeling better :)

    ReplyDelete